BACK
Contact Us

Contact Us

Contact Us

WE ZOUDEN HET LEUK VINDEN VAN JE TE HOREN

Movers n' Shakers
Amsterdam
The Netherlands
088-1886611 

www.moversnshakers.nl
hello@moversnshakers.nl

FAQs

VRAGEN OVER EEN SPECIFIEK PRODUCT?

Sponsoren jullie atleten?

We hebben een Athlete Ambassador-programma voor deze regio, maar op dit moment zitten we vol. Probeer het weer in de herfst wanneer onze inschrijving voor het volgende programmajaar begint.

Wat is CLIF Builder’s®?

CLIF Builder’s is een eiwitrijke reep met 20 gram eiwit voor de groei en het behoud van spiermassa.

Wanneer moet je CLIF Builder’s eten?

CLIF Builder’s is een voedzame en handige bron van eiwitten om te eten na een training.

Wat onderscheidt CLIF Builder’s van andere eiwitrepen?

CLIF Builder’s is uitsluitend gemaakt met ingrediënten die je kunt herkennen en proeven, zoals soja-eiwit, haver, noten, pindakaas en cacao.

Wat is CLIF SHOT® Energie Gel?

CLIF SHOT Energie Gels zijn een bron van koolhydraten die atleten voorzien in hun behoefte aan essentiële voedingswaarden om zo optimaal mogelijk te presteren. Iedere prestatiegerichte atleet die behoefte heeft aan een snelle energieboost kan rekenen op CLIF SHOT Energie Gels.

Waarom zou ik CLIF SHOT Energie Gel moeten kiezen?

CLIF SHOT heeft minder ingredienten dan andere merken - of het nu de voeding of het materiaal van prestatie gerichte atleten is, zij kunnen zich niet veroorloven om zich te overladen met overbodige toevoegingen die niet direct de prestaties bevorderen. Minder is meer. De gestroomlijnde benadering geeft je in je prestaties een voordeel die wordt bewerkstelligd door energie die snel wordt aangeleverd. Die energie komt vrij uit maltodextrine en gedroogde rietsuikersiroop.

Hoe neem je CLIF SHOT Energie Gel tot je?

Over het algemeen moeten prestatiegeorienteerde atleten in totaal 200-400 calorieen per uur tot zich nemen. Deze calorieen kunnen komen uit bijvoorbeeld Energie Gels, Energie Bars, Energie Bloks en drinken. Wij adviseren voor aanvang van de activiteit een CLIF SHOT® Energie Gel te consumeren en dan tijdens de activiteit nog eens 2 of 3 per uur. Doe dit om de energietoevoer gelijkmatig te houden zodat je optimaal kan presteren.

Wat zijn CLIF SHOT® BLOKS™?

CLIF SHOT Energie Bloks zijn semi-vaste, makkelijk kauwbaar bronnen van koolhydraten - de geprefereerde brandstof van je lichaam tijdens instannende activiteiten.

Wanneer zouden CLIF SHOT BLOKS gegeten moeten worden?

Een half pakje CLIF SHOT BLOKS kan 15 minuten voor aanvang van de actitiveit gegeten kunnen worden om de bloedsuikerspiegel een impuls te geven. Om optimaal te presteren zou de atleet een of twee pakjes per uur moeten eten. Het eten van CLIF SHOT BLOKS moet altijd samen gaan met een flinke slok water.

Voor wie zijn CLIF SHOT BLOKS bedoeld?

CLIF SHOT BLOKS zijn voornamelijk bedoeld voor prestatiegeorienteerde atleten -- Wielrenners, hardlopers, mountainbikers, triathleten, avonturieren, etc. Echter, iedere atleet die om een snelle energieboost verlegen zit kan profiteren van CLOF SHOT BLOKS.

Waarom CLIF® Bars eten?

Actieve personen en atleten hebben een grotere energiebehoefte. Met een mix van koolhydraten, proteïnen en vezels, CLIF Bars voorzien de actieve spieren van de energie die zij nodig hebben voor langdurige activiteiten. Mede door het handige formaat en de fantastische smaak zijn CLIF Bars een energiebron voor atleten en actieve mensen die respect hebben voor hun lichaam en de wereld.

Wat is de CLIF Bar?

CLIF Bar is de originele energiereep die gemaakt is met gezonde ingrediënten die energie leveren. CLIF Bars hebben gezonde ingredienten die je kan zien, voelen, proeven en ruiken zoals havermout, fruit en noten. Iedere energiereep bevat vitamines B6 en B12 die bijdragen aan de geleidelijke levering van energie aan het lichaam. De repen zijn ook een bron van proteïnen en vezels.

Wanneer zouden CLIF Bars gegeten moeten worden?

Voor het beste resultaat zouden CLIF Bars een tot drie uur voor de activiteit gegeten moeten worden. Om honger te voorkomen en de toevoer van energie naar de spieren te stimuleren zou daarbij ook water gedronken moeten worden. Tijdens lange, minder intensieve activiteiten zoals wandel- en fietstochen kunnen CLIF Bars ook tijdens de activiteit geconsumeerd worden om honger te voorkomen en de toevoer van koolhydraten op peil te houden. Ook als snack tussen de maaltijden door of tijdens lange, drukke dagen kunnen CLIF Bars gegeten worden om het energieniveau op peil te houden.